مواد لازم جهت ۶ تا ۷ نفر:
گوشت گوسفند                                        ۱ کیلو
پیاز نقلی، پوست گرفته، دو نیم کرده           ۱۰ تا ۱۵ عدد
پیاز ساطوری                                           ۱عدد
سیر کوبیده                                             ۱ حبه
ماست                                                   ۱پیمانه
زنجبیل                                                   نصف قاشق چایخوری
کره                                                        ۱۵۰ گرم
زردچوبه                                                 ۱قاشق مرباخوری
نمک، فلفل                                             به میزان لازم

طرز تهیه کباب حسینی  هندی

طرز تهیه :

گوشت و پیاز را یک در میان به سیخ چوبی بکشید و نمک و فلفل بپاشید . کره را در قابلمه روی شعله ی  ملایم داغ کنید و پیاز خرد کرده را در آن تفت بدهید تا طلایی شود . زردچوبه ، فلفل سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک چرخ بدهید .

 سیخ های کباب را در قابلمه کنار هم بگذارید و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید . در قابلمه را ببندید و ۱-۲ ساعت به آرامی بپزید تا گوشت نرم شود . سر بزنید ، هرگاه لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید . در پایان پخت کباب باید به روغن بنشیند .

کباب را با سیخ در دیس بچینید و با نان و چلو ساده یا کته بر سر سفره ی سحرتان بگذارید .

منبع

http://www.funpatogh.com